Mijn lijst met blogs

donderdag 23 augustus 2012

Eindelijk..

Voor het eerst in weken, wat zeg ik, maanden, was ik gisteren weer eens ALLEEN thuis! Heerlijk!! Oudste zoon is vorige week al weer aan het werk gegaan, jongste zoon en dochter gingen maandag al naar school en nu dus ook middelste zoon. Gisteren en vandaag heeft hij introductiedagen voor zijn nieuwe opleiding. En ik had dus het rijk alleen, nou ja, Jules was er natuurlijk en ook die heeft de nodige aandacht nodig. Er waren genoeg dingen die ik zou kunnen gaan doen, ik zal jullie de opsomming besparen maar ze vallen allen onder de categorie "nuttig". En daar had ik dus mooi geen zin in!
Ik pakte er mijn blikje bij met de hexagonbloemen en heb heerlijk in alle rust bloemetjes gemaakt. Genietend van de stilte. Die duurde overigens niet heel lang: dochter had een tussenuur en kwam even naar huis. Wat een voordeel om bijna tegenover school te wonen, kun je tussendoor even naar huis komen om alvast wat boeken uit je tas te halen en een lekkere tosti te maken.
Nu is ook iedereen weer naar school en ga ik maar eens aan de slag, het is natuurlijk niet iedere dag feest!
4 opmerkingen:

 1. Fleurige bloemen heb je gemaakt! Leuke stofjes heb je gebruikt. Heel verstandig om van de stille momenten in een druk gezin gebruik te maken en heerlijk iets voor jezelf te doen. Krijg je ook weer energie van! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gebruik je weer schitterende stofjes. Net als bij de huisjes. Heel leuk, die eigen stijl. Past helemaal bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo aan de bleomen te zien ... wel een heel fleurig feestje om blij van te worden :o)
  Passen leuk bij je huisjes ...
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke bloemen ben je aan het maken. Past naadloos bij het PIP servies. Harstikke leuk. En ik kan met je instemmen, alleen zijn kan zo heerlijk zijn, maar ik ben toch altijd weer blij als de kinderen die de deur al uit zijn weer eens langs komen waaien.

  BeantwoordenVerwijderen