Mijn lijst met blogs

zaterdag 4 augustus 2012

De oogst van deze week..

bestaat uit slechts zeven huisjes. Achterstand wegwerken is deze week dus niet gelukt. Wel ben ik nu al bezig met de huisjes van de volgende week. Dan zal er van quilten maar heel weinig gaan komen omdat ik  met mijn dochter op stap ga. De jongens blijven thuis om het fort te bewaken. ;-)
Komende nacht komen mijn oudste zoon en zijn vriendin terug uit Egypte. Ik ben heel benieuwd hoe ze het gehad hebben, voor de eerste keer met zijn tweetjes op vakantie. Maar de berichtjes die ze stuurden klonken goed!


Met hulp van Wietske en kind is het me gelukt om het lettertype te veranderen. Dank jullie wel daarvoor! Ik vind dit er veel leuker uitzien en dan ook nog eens de letters in mijn favo kleur! Nu nog uitvogelen hoe ik het lettertype van de titels ook kan wijzigen.4 opmerkingen:

 1. ach joh, wat geeft het, komt vanzelf weer. Ga eerst maar eens lekker genieten van de verhalen van je kinderen. leuk zo'n verre reis, ze hebben vast genoeg te vertellen.
  Misschien kun je nog een Egyptisch huisje maken met een speciale stofje...
  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad Ria heeft gelijk! Effe zoeken. Als jet het niet weet zal ik het weer even aan mijn kind vragen oké? Het ziet er inderdaad zo veel leuker uit.

   doeg

   Verwijderen
 2. Dat gaat toch op de zelfde manier als de letters in het bericht?
  Hoe krijg jij de foto's zo leuk. Doe je dat met Picasa of gebruik je iets anders.
  Ik ben soms urenlang achter de computer iets aan het proberen. Die tijd kan ik beter gebruiken voor het quilten.
  Je huisjes zijn trouwens weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het aanpassen van alle letters:
  Ga naar ontwerp, dan naar Sjabloon, dan naar geavanceerd. Hier zie je een heel rijtje van Koptekst, datum, etc. Voor alles kan je vervolgens het lettertype, grootte en kleur apart kiezen. Dit is dus waar je het basisstramien van je blog maakt. Gewoon uitproberen...je ziet het veranderen...
  Probeer wel de leesbaarheid van je blog in de gaten te houden...

  BeantwoordenVerwijderen