Mijn lijst met blogs

maandag 30 juli 2012

Turbo

De warmte van de afgelopen week zorgde ervoor dat er veel huisjes gemaakt werden, het was te warm om iets aktiefs te doen.

Eerst de huisjes van week 19. Dat was de week dat we weer een bezoekje mochten brengen aan Jules. Het is nog maar zo kort geleden maar wat is hij toch al gegroeid zeg!Dan week 29. Dat was de week waarin het Kleine Meisje werd geboren! Haar huisje staat in de onderste rij, met het rose/oranje dak. Daar wil ik haar naam nog op gaan borduren.


Als laatste week 30. Deze week gaat in de boeken als de week waarin het ZOMER! was in Nederland.
Een paar dagen was het echt heet maar vandaag zit ik alweer met kippenvel achter de computer (alhoewel ik denk dat het in de zon ook nu weer heerlijk is).


Fijne dag allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Prachtige huizen en super foto's! groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach wat een scheet van een hondje. is die voor jou? Nee toch? Zou wel heel leuk zijn hè?

  En dat dat kleine meisje, ontzettend lief. Wees wel voorzichtig met het publiceren van foto's hoor. wij maken van onze kleinkinderen alleen maar foto's van de achter-en zijkant. Er gebeuren soms gekke dingen met kinderfoto's en om die reden hebben wij besloten om hier heel voorzichtig mee te doen. Een gewaarschuwd mens.....

  Zojuist even aan jongste gevraagd voor jou.
  Bij mij werkt het als volgt: sjabloon-aanpassen-geavanceerd-crafty girls. Waar ik mee zit is mijn achtergrond. Ik zou zo graag wat meer fleur willen hebben maar het lukt ons niet goed. nou ja als de verhaaltjes maar goed leesbaar zijn hè? fijne dag en donderdag ga ik met mijn vriendin uit Eindhoven even naar Francoise. zal wel in de middag worden.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ons hondje! Vanaf 30 mei woont hij bij ons.

   Wat jij zegt is zó waar: dit zullen ook de enige foto's gaan zijn die je van haar op mijn blog zult zien. Van mijn kinderen zet ik ook geen (herkenbare) foto's op mijn blog.

   Dank voor de uitleg over een ander lettertype! Als ik wat meer tijd heb ga ik me daar eens in verdiepen. Met een andere achtergrond kan ik -als digibeet- je ook niet helpen. Mijn blog is nu zoals ie is maar ik heb ook geen idee maar hoe ik dat heb gedaan. Durf ook niet heel goed te proberen, ben heel bang dat straks alles "ineens" weg is..

   Verwijderen
 3. Wat een mooie pup!!! Net als die van ons.
  Ik wilde dadelijk gewoon warme chocomelk pakken zat net in de regenbui.
  De zon mag wel weer komen.
  groetjes Merian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die bui was er ook echt ineens hè!! Ik zag wel dat het donker werd maar had toch niet zo'n plensbui verwacht. Gelukkig voor ons waren we net terug.

   Verwijderen