Mijn lijst met blogs

maandag 17 september 2012

Mijn hoekje

Dit is "mijn hoekje" in de huiskamer:


Hier zit ik 's avonds, met al mijn spulletjes binnen handbereik: het doosje met de bouwstenen, het kleine rose doosje met naalden, garen e.d., mijn oh zo handige Ikea-ding-voor-op-je-schoot-eigenlijk-bedoeld-voor-de-laptop, maar door mij in gebruik als mijn werkblad, een lamp niet te vergeten. En dan, op de kist (die is verscholen onder heeeel veel) liggen mijn Huisjes. Een stapeltje hier, een stapeltje daar, het bovenste gedeelte van de top, het onderste gedeelte van de top, een rijtje huisjes aan elkaar, een stapeltje met huisjes die nog gefotografeerd dienen te worden, huisjes in delen die erop wachten om één huis te worden. De bouwtekening ligt er ook nog tussen... En geloof het of niet, er zit een systeem in. Alleen..... ben ik vergeten hoe het systeem ook alweer was. Oftewel: Chaos..! Daarom ga ik maar beginnen met alles opnieuw te ordenen, ik ben het overzicht compleet kwijt. Mmmmm.. Een klusje waar ik niet zo heel veel zin in heb maar wat nodig is om weer overzicht te krijgen.
(tussen al die lapjes liggen trouwens ook nog 2 boeken die ik graag wil lezen en voor de kist liggen nog 2 stapels met ongelezen tijdschriften. Zélfs mijn favorieten (101 woonideeën en Ariadne at Home liggen nog van een paar maanden in de verpakking op mij te wachten.) Er zitten écht te weinig uren in een dag..Als laatste wil ik jullie nog het blikje laten zien waar ik vanochtend bij de Appie tegenaan liep:


Ik vind hem zó mooi!! Is eigenlijk bedoeld voor theezakjes maar hèèè, in zo'n prachtig doosje bewaar je toch geen theezakjes?! Nee hoor, is weer een prima doosje voor een volgend stapeltje van het een of ander!!

7 opmerkingen:

 1. Hoi Suus, ik zit me te verbazen over de foto van je 'werkhoekje'... komt Jules hier niet aan?????? Kun je dat gewoon zo laten liggen???? Nou, hier kan dat dus niet, tenminste, ik ga het gewoonweg niet proberen.

  Groetjes en een leuk blikje!,
  Jeanneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jules komt dus echt nergens aan (afkloppen!!!) Buiten is het een ontzettende wildebras maar binnen is hij heel rustig. Hij is er één keer vandoor gegaan met een schoen! Wel zorg ik ervoor dat hij niet alleen in de kamer is want zo groot is mijn vertrouwen nu ook weer niet. Laatst zat hij onder de keukentafel te knabbelen op wat R. dacht een kauwstaafje. Bleek dus de rieten stoel te zijn..

   Verwijderen
 2. Nou sorry hoor, maar ik vind het allemaal nogal overzichtelijk. Mooie kleurtjes komen je zo tegemoet. Het straalt gewoon. Trouwens ramen wassen wil ook nog wel eens helpen:)

  Weet je dat Francoise laatst een blogje weidde over het opruimen van je spullen? Ik heb dat met grote interesse gelezen en dacht toen...... neuhhhh ik heb dat niet nodig, bij mij is alles zooooo ongelooflijk netjes. Misschien is het iets voor jou, vraag haar er maar eens naar.

  Nou maar snel opruimen, eerst even boodschapjes doen. We hebben het hele weekend niet vers gegeten en dat kan toch niet he?

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat blogje heb ik idd ook gelezen. Toen kreeg ik dus ook weer zin in RUIMEN!!

   Verwijderen
 3. Ik zeg altijd maar: het is schone rommel.
  Hoe vind je deze spreuk: The house was clean yesterday. Sorry you missed it.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een hele goeie! Misschien moet ik die eens ergens ophangen!

   Verwijderen
 4. Je hebt wel een gezellig hoekje daar hoor!! En volgens mij ziet iedere quiltster wel iets in een mooi blikje... :-)

  BeantwoordenVerwijderen