Mijn lijst met blogs

vrijdag 7 september 2012

Huisjes van week 32, 33 en 34

De beloofde update kwam er dus niet.In plaats van op zondag achter de computer te zitten, gingen we gewoon nóg een dag naar zee. En ook nu was het weer heeeerlijk!! Misschien moeten we toch ooit eens ("later") verhuizen naar de kust?!
Jules heeft weer lekker kunnen rennen en spelen op het strand. Ook is hij dol op pootje baden! Dit weekend wordt er prachtig weer verwacht dus je snapt wel waar wij dan zitten! Dochter en oudste zoon met vriendin gaan dan mee. Zij willen gaan zwemmen en ik ben heel benieuwd of Jules dan wel verder de zee indurft.


Dan nu de huisjes, te beginnen met week 32: De week waarin dochter en ik in Parijs waren:


Dan week 33: dit was de week waarin onze jongste zoon 14 (!!) jaar werd. Ik zeg VÉÉRTIEN!! Mijn kleine jongen... al 14 jaar... Slík.. (en zo klein is die jongen trouwens ook niet meer hoor, tegenwoordig ben ik met mijn 1 meter 70 de kleinste hier in huis).
Veertien jaar geleden maakte dit mannetje ons gezin compleet. Vier gezonde kinderen, wat een rijkdom! En wat waren de broertjes en zus  blij met hem. Die snoetjes toen ze hem voor de eerste keer zagen.. zó mooi. In vijf en een half jaar tijd heb ik 4 kinderen op de wereld gezet. Het waren hele drukke maar ook hele gelukkige jaren. Ik voelde me net Moeder de Gans met het grut om me heen. Met weemoed kan ik terugdenken aan die tijd, zeker wanneer de pubers weer eens lekker bezig zijn hier. ;-)  Maar ja, zo gaat dat hè, alles heeft zijn tijd. Nu geniet ik van mijn kinderen die steeds zelfstandiger worden/zijn en steeds meer hun eigen leven gaan krijgen.(en stiekem verheug ik me al een heeel klein beetje op kleinkinderen. Ssssst, niet vertellen....!!)


Als laatste week 34: een week waarin we lekker konden genieten van het weer. Want wat hebben we toch een prachtige nazomer zeg.


Afgelopen week heb ik tussen de bedrijven toch nog de nodige huisjes kunnen maken. Ik zal ze nu eens gaan fotograferen zodat ik snel weer een update kan geven.

Fijn weekend allemaal!3 opmerkingen:

 1. tuurlijk vertellen we niks. Stel je voor dat iemand dit zou lezen.......
  Dat zou toch echt te gek zijn.
  Nou ik zou maar eens heel erg genieten van het mooie weer dit weekend, zeker met Jules. leuke naam trouwens. Toch niet van de Jules waar ik mee bezig ben?
  En dan al die huisjes. wat knap dat je er nog steeds zo trouw mee bezig bent.

  Wel snel weer terugkomen hoor!

  veel plezier

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Suus, mail je me gauw eens? Wietske.meinders@ hotmail.com
   Het komt er op korte termijn niet van om naar Francoise te gaan.......

   Groetjes

   Wietske

   Verwijderen
 2. :o)) om te lezen al je belevenissen de afgelopen weken...
  Nog gefeliciteerd met je jongste zoon !
  Bij mij is de oudste 15 en dan 13 jaar de jongste 9 jaar , de tijd vliegt...
  Ik vond het ook heerlijk toen ze klein waren , t wereldje om je heen is dan ook kleiner, nu is het op een andere manier drukker ... en t puberen herken ik ;o)...pffff
  Maar dan zijn ze ook zomaar weer zo grappig of lief ...en al zo groot ...
  Veel plezier met je mooie huisjes ook :o))
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen