Mijn lijst met blogs

zondag 22 juli 2012

***Zwijmel*** Zucht..***

Kijk nou eens dit kleine bundeltje mens: 3400 gram Puur GELUK...
Afgelopen vrijdag is ze geboren, mijn kleine nichtje.. Zó welkom!


Gisteren toog deze supertrotse tante naar de hoofdstad van ons land om het kleine meisje te bewonderen, te knuffelen en te snuffelen. Aaaah, dat Pasgeboren Babyluchtje... zó heerlijk. 
Lieve L., dat je maar op mag groeien tot een heel gelukkig mens, dat wens ik je toe.

Natuurlijk kwamen er ook cadeautjes mee: de verpakking zien jullie hier. Van de inhoud maakte ik geen foto's maar ik kan jullie vertellen: het was één rose Punica-oase! Hihi, ik heb me heerlijk uitgeleefd.
Ook voor de Grote Zus (4 jaar) van het kleine meisje waren er natuurlijk  pakjes. Verrukt pakte ze alles uit maar waar was ze op dat moment het meest blij mee? Met het rode lint met de hartjes wat erom heen geknoopt zat. Dat werd meteen om haar hoofd geknoopt als een soort van haarband. Haha!!

2 opmerkingen:

 1. wat een ontzettend prachtig mooi baby'tje. Heel erg gefeliciteerd en geniet ervan! Schattige pakjes liggen daar, ik houd zo van rose, is echt mijn kleur maar ik heb alleen maar kleinzoons. Ik ben er natuurlijk apetrots op maar alles is altijd blauw..... zucht

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zo'n hoopje mens...en zoals Wietske zegt: o, dat roze...hier alleen jongens in de familie. Geniet van je nichtje...heerlijk om even te 'lenen'.
  En je tip van gisteren ga ik ook eens bestuderen en ik ben benieuwd naar je komende blog berichten....

  BeantwoordenVerwijderen