Mijn lijst met blogs

dinsdag 23 oktober 2012

Op familiebezoek..

.. dat was wat we deden afgelopen zondag. En vandaag niet bij mijn familie of bij die van R. Nee, vandaag gingen we op bezoek bij de familie van Jules!

Het was een dolle boel, met zes enthousiaste honden bij elkaar. Marjan (de fokker) was er met vier honden en broertje Gyzs met zijn baasjes.


Links op de foto zit Gyzs, de broer van Jules. Daarnaast zit mama Hölgy, dan komen een paar tantes en helemaal rechts zit ons Juultje. Al lijken de honden erg op elkaar, toch vonden wij onze Jules uiteraard de allerknapste en allerliefste. Wel is hij degene met de slechtstwerkende oren... (of zou dat aan ons liggen, ahum..). Daar gaan we dus de komende tijd maar eens goed mee aan de slag, zodat hij bij de volgende reunië nét zo goed luistert als de rest van zijn familie.

Kijk hem hier toch eens staan: er ruist duidelijk iets in het struikgewas.

Moeder had weinig belangstelling voor haar kroost, en andersom was dat ook het geval. Wel hadden de broertjes samen een geweldige ochtend. Ze hebben heerlijk gespeeld en zochten elkaar ook steeds op. Zeker voor herhaling vatbaar!

's Middags heb ik er mijn bloemetjes weer eens bij gepakt. Ik had even geen zin in Huisjes. Verandering van spijs zeg maar. Er zijn weer een aantal bloemetjes gemaakt en vastgezet. 
5 opmerkingen:

 1. Prachtig om Jules zo veel plezier te zien hebben met de familie; en jullie natuurlijk ook...!
  En die oren......, och, dat komt wel, gewoon even wat meer oefenen...
  Amar heeft af en toe ook van die buien; alhoewel, vanmorgen over de markt, in alle drukte, ging het best heel goed. Ze paste zich prima aan. (vond ik, maar ik ben natuurlijk ook wel een beetje bevooroordeeld..... ;) ......)
  Lieve bloempjes, trouwens net als je huisjes! Heerlijk fleurig!
  Fijne dag, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he zo'n Reunie, hebben we ook een paar weken geleden gehad. En inderdaad Moeder kijkt dan niet meer naar haar kroost om, was bij ons ook.

  groetjes Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, al die honden bij elkaar. Wat is hij al gegroeid!
  Je bloemetjes zijn erg mooi. Dat wordt een fleurig boeket!
  En die huisjes dat komt wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och, Suus, wat is hij toch mooi he die Jules. Ik verbaas me ook steeds maar weer over die mooie bruine kleur. En dan dat luisteren, ach dat gaat wel weer over.
  Ik mail/bel je gauw om af te spreken, goed? Moet de mails nog even lezen want ik ben net thuis.
  Heerlijk trouwens je rose kleurtjes.

  doeg

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een stel prachtige honden. Natuurlijk is Jules de mooiste, dat zien wij ook (ha ha) Je bloemetjes worden ook zo mooi. Prachtig plaatje zoals ze op die stoel liggen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen