Mijn lijst met blogs

dinsdag 17 april 2012

Geboren..Wat ik aan het begin van dit jaar echt NeverNooitNiet had kunnen denken is dus nu ondertussen een feit: ons gezin wordt uitgebreid met een hond. Een échte hond.... Ik en een hond, een combinatie die niet echt voor de hand lag. Jaren en jaren is het al een hele grote wens van de kinderen maar altijd heb ik de boot af weten te houden. Een hónd, ik moest er niet aan denken. Een huis wat ruikt naar hond, haren overal, nee dankjewel. En nu dus toch overstag gegaan. En echt, het is niet te geloven maar na een bezoek aan een kennel hier in de buurt ben ik ook echt helemaal óm. Veel gelezen over de verschillende rassen, een keuze gemaakt en een fokker gevonden en jawel: 10 dagen geleden is onze pup geboren! Ik hoop dat hij heel goed gaat luisteren naar de naam die we voor hem hebben gekozen: JULES.
Zaterdag mogen we op kraamvisite en de puppies voor de eerste keer gaan bekijken in het echie. Tot die tijd kijken we iedere dag naar de foto's die op de website worden geplaatst. Jules heeft maar liefst 4 broertjes en 4 zusjes, kijk ze toch eens lekker bij elkaar liggen hierboven.

Mijn speciale huisje is dan ook voor Jules. Vanaf nu hebben we er ieder jaar een verjaardag bij!


De eerste speeltjes zijn al gekocht net als het haakje voor zijn riem. Het voelt als een soort van zwangerschap, je voorbereiden op de komst van een nieuw gezinslid. Dus wat ligt er nu op mijn nachtkastje?7 opmerkingen:

 1. Wat spannend zeg, zo'n nieuw gezinslid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congratulations met de adoptie van Jules! Knappe Puppie..
  Veel geluk en wandelplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de a.s. gezinsuitbreiding.
  Het is inderdaad net als met een zwangerschap. Je moet je goed voorbereiden en in het begin zal het een beetje hectisch zijn maar je krijgt er een heleboel voor terug.
  Dus nog gauw huisjes in het voren maken want daar zal in het begin niks van terecht komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. owwwww, het klinkt hier nu aaaaahhhh wat lief! Nu zijn wij hier heeeeeel jaloers :).... die van ons is nog steeds in de maak, zijn afgelopen weekend bij de fokker geweest. De moederhond moet als het goed is begin Mei weer loops worden, en dan moet HET nog lukken, want ze gaat helemaal naar Engeland voor haar romantische ontmoeting. Deze zien er ook erg lief uit, spannend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Suzanne,
  Proficiat met de geboorte van Jules. Wat een feest!!
  En wat een leuke hond hebben jullie gekozen. Daar ga je vast veel plezier van hebben. Wie had ooit gedacht dat er bij jullie nog eens een hond zou komen (haha); de kinderen zullen wel door het dolle zijn.
  Geniet maar van de voorbereidingen nog; ook die zijn altijd erg leuk.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk een hondje! gefeliciteerd hoor met de geboore van Jules!
  Ook wij hebben een hond en in het begin is het even flink aanpakken en heel druk met opvoeden maar het is ook zo verschrikkelijk lief. Succes met de voorbereidingen! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach ... wat een ontzettend lief plaatje ( eh ... lieve puppies, broertjes en zusjes ) !
  Wat een leuke naam ook Jules !
  (Zo heet toch ook een BOM quilt met zo'n lieve hond erin o.a ...).
  Veel geluk met elkaar gewenst !
  Groetjes,
  Simone
  Ps,
  Heb zelf (ook) geen ervaring met pups of honden ...)

  BeantwoordenVerwijderen