Mijn lijst met blogs

zondag 26 februari 2012

Week 8..

was de week van Carnaval. Wij wonen in het Zuiden des lands dus hier wordt dat volop gevierd. Twee van mijn vier kinderen vieren carnaval en hebben leuke dagen gehad. Het eerste huisje met het vrolijk geblokte dak doet mij denken aan de fleurige clownspakjes die ze allemaal wel eens gedragen hebben als peuter.
Week 8 was ook een vakantieweek. Heerlijk om 's ochtends niet gewekt te worden door de wekker, dat wordt morgen vast weer moeilijk, voor mij maar zéker voor de kinderen. Vakantie is heerlijk maar toch ben vind ik het ook wel prima als het "normale" leven weer gaat beginnen. Na een vakantieweek ziet het huis er  uit alsof er een bom is ontploft: allerlei spullen worden mee naar beneden genomen maar opruimen? Uh nee, daar doen wij niet aan. Ook kwamen de kinderen op het idee om de tafeltennistafel in de kamer te zetten. Heel wat potjes zijn er gespeeld deze week maar nu is het de hóógste tijd om alles weer op te ruimen. Daar hebben we dus deze zondag aan besteed. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen en nu ziet het er weer redelijk uit.
En wat was het toch een heerlijk weer deze week. Gisteren ben ik dan ook met mijn dochter op de fiets naar de stad gegaan en eerder deze week ben ik zelfs naar de stad gewandeld. Een uur en twintig minuten deed ik daar over. Lekker hoor. Een klein boodschapje gedaan en daarna met de trein terug naar huis.
En nu, nu heb ik zin in LENTE!! Ik wil zon en open ramen en deuren, de was weer buiten kunnen drogen, weer blad aan de bomen.

Dan de foto van de huisjes van deze week. Ik ben nog steeds "bij" maar het kost me wel moeite hoor. Vanavond ga ik een begin maken om de huisjes van deze week aan de lap te maken.

1 opmerking:

  1. Ze zien er weer schitterend uit. Dat wordt een kleurrijke quilt!!
    Succes met de volgende.

    BeantwoordenVerwijderen