Mijn lijst met blogs

maandag 21 mei 2012

Lunchpauze..

Tijd om te lunchen dus men neme een dienblad met daarop: een broodje kaas en een beker sinaasappelsap, de voorraaddoos met bouwmateriaal en het kleine rose doosje met naaispulletjes.

En zo ziet dat eruit:

Ik ben druk bezig om de gigantische bouwachterstand in te halen. Het streven is minstens twee huisjes per dag te maken, één voor die dag zelf en de andere om de achterstand in te halen. Vanochtend bij het ontbijt maakte ik nog een huisje af waar ik gisteren aan begonnen was. Ik heb ze ook maar even op mijn blaadje gelegd!

Het resultaat van mijn noeste arbeid van vorige week zit in dit blikje.


Jullie willen vást ook wel de inhoud zien, daar komt ie:


Zestien huisjes en één blanco blaadje, keurig op volgorde op een stapeltje. Oftewel rij zeven compleet! Waar dat ene blanco blaadje voor is? Die staat voor 26 april, de dag dat mijn dochter 16 jaar werd. Voor haar maak ik nog een speciaal huisje, met stofjes van rokjes en jurkjes die ik bewaard heb.

En het huisje wat ik vandaag maakte tijdens de lunch? Dat is het eerste huisje van rij acht. Rood-Wit-Blauw met Oranje boven! Oftewel Koninginnedag. Een dag waar wij helemaal niets van meegekregen hebben omdat we toen in Groot-Brittanië langs het strand liepen, heerlijk in het zonnetje. Genieten hoor, na twee regenachtige (maar wél hele fijne) dagen in Londen.


3 opmerkingen:

 1. Mmm... wat ziet dat er heerlijk uit !
  Zulke vrolijke en lieve en frisse kleurtjes bij elkaar !
  Leuk je oranje huisje :o) en londen dat zal inderdaad ook fijn geweest zijn !
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er weer leuk uit!!
  Vooral het huisje voor Koninginnedag. Schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je huisjes heel leuk. Met de felle kleuren, daar hou ik van. Het blikken doosje is ook heel mooi. Veel quiltplezier, Stephany.

  BeantwoordenVerwijderen