Mijn lijst met blogs

dinsdag 27 maart 2012

Tis hard werken, dat huizen bouwen..

Daar ben ik weer eens met een update. En pfoe, het is echt hard werken. Wat een bewondering heb ik voor de mensen die naast hun huisjes ook nog met andere projekten bezig zijn. Dat lukt mij dus niet. Het dagelijkse huisje is vrij snel gemaakt maar daarmee ben ik er nog niet: sashings, hoekblokjes, foto en niet te vergeten het bijhouden van mijn HuizenAdministratie nemen heel wat tijd in beslag. Maarrrr, ik ben nog wel helemaal "bij". Vijf rijen zitten er nu aan elkaar.

Dit zijn de huisjes van de afgelopen twee weken:In week 12 hing de vlag uit: mijn oudste zoon mocht zijn MBO-diploma in ontvangst nemen! Deze week geniet hij van een week vakantie om zo op 2 april uitgerust te kunnen beginnen bij zijn nieuwe werkgever d.efensie. Dan breekt er voor hem een nieuwe fase aan. Hij heeft er heel veel zin in.

Nu ga ik eens een rondje maken op de verschillende blogs. Zélfs dat is er de afgelopen tijd bij ingeschoten.

4 opmerkingen:

 1. Fijn ! Gefeliciteerd hoor met je oudste DS !!
  Spannende tijd...:o)

  Je krijgt het wel voor elkaar ... je huisjes :o)! En weer een heel mooie, leuke week heb je erbij ! herkenbaar dat het zoveel tijd kost ...

  Bij mij wil het even niet lukken ... de Vingerhoedjes zou ik op ieder moment kunnen pakken ... en al is het er maar 1 aanzetten !
  Maar de huisjes vergen (nog steeds) heel veel voorbereiding ... als dat wel lukt maak ik er direkt een paar ... maar nu loop ik toch weer een tijdje achter ...
  Maar ik laat het maar komen zoals het komt ... en deze week hoef/mag ik me er niet eens druk over maken ;o).

  Succes met het wit maken van je kast !
  (heb ik (eh..DH) wel met onze (honing eiken) boekenkast gedaan maar die was gelakt ...
  (en met het resultaat zijn we heel blij, veel ruimtelijker/frisser/moderner.)
  Dressoir en PC kast is van onbehandeld grenen dat houden we maar zo ...
  Ik schrijf nu een heel verhaal ...

  Fijne week !!!

  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kleuren en zo vrolijk. Gefeliciteerd met je zoon, fijn als er weer een mijlpaal wordt gehaald. Ik kijk ook altijd rijkhalzend uit naar die momenten!
  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zeker hard werken! Soms denk ik wel eens waar ben ik aan begonnen. Maar het is ook wel weer heel leuk. Je huisjes vind ik weer erg mooi. leuk gedaan de daken! Gefeliciteerd met je zoon! En veel succes met zijn nieuwe baan bij defensie. Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze weer leuk geworden. Ik loop weer iets achter met de huisjes maar dat haal ik wel weer in.
  Ik ben ook met van alles en nog wat bezig, dus die projecten gaan dan wat langzamer. En inderdaad het bijhouden van je blog en lezen van andere blogs gaat ook heel veel tijd inzitten. Maar het is zo leuk!!
  Gefeliciteerd met je zoon!

  BeantwoordenVerwijderen